4 gedachtes over “Welkom bij golden pride”

 1. Beste Jan en Bertha, het is alweer bijna 4 jaar geleden dat wij Karel hebben opgenomen. Hij was toen twee jaar. Wij hebben Karel leren kennen als een enthousiaste, sterke, intelligente, energieke, vriendelijke en veeleisende (aandacht) hond. Een zeer dankbare hond met eigen willletje en voelt zich overal thuis. Wij zijn heel blij en gelukkig met Karel. Wij kunnen zeker vaststellen dat Karel een belangrijke toegevoegde waarde is in ons leven! Hierbij enkele foto’s van Karel.

  Hartelijke groeten van Bert en Ans uit Utrecht

 2. hallo jan en bertha,

  Op 2 mei 2020 mogen wij alweer onze derde puppy van jullie mooie kennel the golden pride verwelkomen.
  Onze 1ste hond Flame Boy of the golden pride was echt onze topper, hij is ook 13 jaar geworden en helaas kort geleden overleden. Toen Flame 7 jaar was hebben we Natasja of the golden pride gekocht, echt een schat , een hond die de hele dag graag wil knuffelen. Doordat zij haar maatje heel erg mist, keken wij bij jullie op de site, en ja hoor er was een nestje. En precies wat wij graag wouden een wit nestje. We werden weer heel hartelijk ontvangen door jullie, en nu komt dus ons derde hondje bij jullie weg genaamd Wodan. Hoop dat jullie nog wel even doorgaan,want ik denk dat wij altijd weer bij jullie uitkomen als we weer een hond willen.

  groeten Familie Mennega uit Sappemeer

 3. Beste Bertha en Jan,

  Ik mocht 25 april 2020 een prachtige pup komen halen. Wat is ze lief.
  Wat ook goed te zien was, hoe liefdevol jullie met de grote goldie’s omgaan als wel met de puppies.
  Ik moest er een eind voor rijden, maar was de moeite waard
  Ben helemaal verliefd op Bailey, dochter van mooie Nola.
  Wens jullie veel geluk, liefde en goede gezondheid toe.
  Hartelijke groeten van Bettiny, en dikke knuf en poot van Bailey

 4. Beste Bertha en Jan,

  Sinds 25 april maakt reu Ivy deel uit van ons gezin. Ivy mocht als eerste het nest verlaten omdat mijn zoon Oscar niet kon wachten, zo blij was hij dat we een puppy kregen. Voor het zover was mochten we iedere week langskomen en konden de kinderen alvast met hun toekomstige hond spelen. Dat hebben wij erg gewaardeerd. En zo hebben we gezien dat de honden bij jullie opgroeien in een warme en liefdevolle omgeving. Ivy is nu vijf dagen bij ons. Wat een schat is het! Mijn dochter was nog wat bang voor honden, maar met lieve Ivy is die angst in no time als sneeuw voor de zon verdwenen. Bedankt!

  Hartelijke groet, Petra, Oscar, Anastasia en een likje van Ivy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.